Wat is vastgoedconsultancy?

Vastgoedconsultancy is de activiteit van een onderneming die zich bezighoudt met het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van vastgoed. Dit kan een huisvestingsadvies zijn, vastgoedbeheer, een haalbaarheidsonderzoek of het managen van een vastgoedproject in de breedste zin van het woord. C111 ondersteunt haar klanten op veel verschillende gebieden van vastgoed:

  • Advies
  • Beheer
  • Verkoop
  • Kavelverkoop
  • Marketing
  • Projectmanagement

C111 vastgoedconsultancy

C111 Vastgoedconsultancy is een bureau dat zich concentreert op de advisering van vastgoedvraagstukken en het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Bij het bedrijf zijn drie vastgoedspecialisten werkzaam. Het merendeel van de medewerkers heeft ook een praktische achtergrond. Dat wil zeggen dat iedereen met zijn laarzen in de klei heeft gestaan en advies en management koppelt aan praktische uitvoerbaarheid. Het bedrijf kenmerkt zich door een open cultuur, kennis, ambitie, creativiteit en commercieel denken. C111 heeft zelf de juridische en fiscale kennis in huis en heeft goede relaties met financiële instellingen. C111 wil bekend staan als een klantgericht, betrouwbaar en slagvaardig bedrijf.

Opdrachtgevers van C111 zijn ondernemers, financiële instellingen, gemeenten, woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, banken en particulieren.

Vastgoedadvisering

C111 Vastgoedconsultancy doet locatieonderzoek, haalbaarheidsanalyses van bestaand of nieuw te ontwikkelen onroerend goed, maakt grondexploitatieberekeningen, geeft aankoopadviezen en adviseert over duurzaamheid. Daarnaast wordt in de adviezen rekening gehouden met de financiële, juridische en fiscale consequenties.

Vastgoedmanagement

De kennis van C111 Vastgoedconsultancy op het gebied van management en ontwikkeling, gepaard aan onze praktische insteek en slagvaardigheid, maakt dat wij onze partners optimaal begeleiden bij de ontwikkeling en realisatie van hun vastgoed. Een belangrijk uitgangspunt is dat er teams worden samengesteld die plannen kunnen waarmaken. Met veel ambitie, inzet en plezier. Een goed gemotiveerd team maakt het verschil.

Collectief en particulier opdrachtgeverschap

C111 Vastgoedconsultancy heeft de laatste jaren veel kennis vergaard en projecten geleid in het collectief en particulier opdrachtgeverschap.  De overheid wil dat steeds meer particulieren hun eigen woning ontwerpen, ontwikkelen en realiseren. Wij ondersteunen de particulieren of het collectief bij de uitvoering hiervan. Wilt u meer informatie over deze diensten? Of u nu particulier, overheid of bedrijf bent, wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Verkoopmanagement en verhuurmanagement

Ook wordt ons regelmatig gevraagd het verkoop- en verhuurmanagement van projecten te doen, al dan niet in combinatie met de makelaar. Het wordt steeds duidelijker dat kennis van vastgoed, klantgerichtheid en betrokkenheid vereisten zijn om het product snel te verkopen of verhuren. Vanuit C111 zetten wij creativiteit, betrokkenheid, slagvaardigheid en kennis van zaken in, met uitstekende resultaten voor onze opdrachtgevers.

Samenwerkingen

De toegevoegde waarde van C111 Vastgoedconsultancy heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Ymere, de Principaal, de Alliantie en Amvest zijn partners waarmee al jaren is samengewerkt. Daarnaast hebben wij vele bedrijven en ondernemers geadviseerd en begeleid bij de verhuizing, verkoop en realisatie van hun huisvesting. Wij hebben een samenwerking met een Vastgoedfonds waarvoor wij alle vastgoedobjecten verwerven, ontwikkelen, verhuren en beheren. Met de gemeenten Utrecht en Hoofddorp hebben wij samenwerkingen op het gebied van Particulier opdrachtgeverschap.