Vastgoedbeleggen

Wat is beleggen in vastgoed?

Vastgoedbeleggen betekent letterlijk ‘investeren in vastgoed’. Dat kunnen huizen zijn maar ook kantoorgebouwen of winkels. Er wordt ook in het buitenland belegd in onroerend goed, bijvoorbeeld in vakantieparken waar men huizen koopt en verhuurt. Als particulier kan je zelf een woning of kantoorpand kopen of je kiest ervoor om gezamenlijke aan te kopen met meerdere beleggers. Ook kun je aandelen aankopen of geld investeren in een fonds. Hierbij ben je niet rechtstreeks eigenaar, maar wordt er wel geprofiteerd van stijgingen van het aandeel op de beurs of de winstuitkering van een fonds.

vastgoedbeleggen

Voordelen van beleggen in vastgoed

Onroerend goed is over het algemeen waardevast. Voor het aankopen van eigen panden, is een groot eigen kapitaal nodig. Het werken met andere vastgoedbeleggers of investeerders is ook een optie. Voor het beleggen in vastgoed aandelen of fondsen kun je ook voor een lager bedrag genieten van erg hoge rendementen op de investering.

Hoe kan ik als particulier zelf beleggen in onroerend goed?

Voor een effectieve vorm van vastgoedbeleggen. Een particulier kan een tweede woning of vakantiewoning aankopen, in Nederland of daarbuiten. Als je als particulier ergens de waarde van vastgoed toe ziet nemen kan je er voor kiezen aankopen te doen. Dit kan samen met andere beleggers of alleen. Ook kun je op zoek gaan naar investeerders, zodat je wel een eigen aankoop kunt financieren. Er zijn echter ook heel veel aandelen en beleggingsfondsen op het gebied van vastgoed, die eeg goed rendement maken. De keuze voor een professionele aanbieder is sterk aan te raden.

Waarom is beleggen in onroerend goed zo rendabel?

Er zijn hoge rendementen te behalen op beleggingen in vastgoed. Dit komt omdat nieuwbouwprojecten, maar ook bestaande woningen waardevast zijn. Steden zoals Amsterdam ondervinden enorme waardestijgingen in onroerend goed. Steeds meer buitenlandse beleggers investeren in Nederlandse steden.

C111 Vastgoedbeleggen

C111 koopt, ontwikkelt, verbouwt en beheert panden binnen de Ring van Amsterdam. Deze objecten worden zonder voorbehoud financiering aangekocht. De aankoopsom ligt tussen de 0,5 en 2,5 mio. Wij zijn altijd opzoek naar investeerders die willen investeren in vastgoed en natuurlijk panden om aan te kopen.