Vastgoedbeheer

C111 is gespecialiseerd in het technisch, financieel en administratief beheer van woningvastgoed in Amsterdam en Rotterdam. Voor onze opdrachtgevers beheren wij inmiddels zo’n 100 eenheden in beide steden.

Het technisch beheer coördineert C111 en werkt hiervoor samen met vaste partners. Wij reageren snel op klachten en lossen deze adequaat op. Wij maken Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP’s) voor alle projecten. Dit uitgestippelde plan is een handleiding voor het uit te voeren onderhoud met bijbehorende kosten voor de aankomende 15 jaar. Voor het financieel en administratief beheer gebruikt C111 een modern en gebruiksvriendelijke softwaretool waarin kosten voor het onderhoud en huurinkomsten nauwgezet worden gevolgd.

Duurzaamheid

Onze opdrachtgevers en huurders kunnen inloggen op ons platform en kunnen op bepaalde pagina’s meekijken maar ook hun opmerkingen en klachten kwijt. Voor elk object controleren wij bij aankoop of overdracht de energielabels en doen wij een NEN 2570 meting. Met name banken en potentiele kopers zijn geïnteresseerd in de labels en exacte maatvoering van het vastgoed. Bepaalde banken financieren duurzaam vastgoed tegen lagere tarieven. Wij maken de financiële maar ook maatschappelijke afweging of de investering opweegt tegen het rentetarief.

VVE beheer

Wij activeren en richten VVE’s op. Wij zorgen uiteindelijk voor een zo goed mogelijke kaspositie van deze VVE en zitten de vergaderingen voor. Ons doel is om niet zoveel mogelijk woningbouwobjecten te beheren maar dit zo goed mogelijk te doen. Ons streven is om voor de huurders van onze klanten en onze klant zelf de beste te zijn!.

De kracht van C111 is dat deze door de relatief kleine organisatie slagvaardig zijn, hoog opgeleid en ambitieus personeel hebben en ook zelf projecten ontwikkelen.