Huis verkopen en terughuren

De verkoop van een woning kan verschillende redenen hebben. Zo kan het een vrijwillige en bewuste keuze zijn, maar het kan ook noodgedwongen gebeuren. In het laatste geval moet er vaak met spoed naar een nieuw onderkomen gezocht worden. Dit kan bijvoorbeeld komen door een faillissement, arbeidsongeschikt raken van de kostwinnaar, een echtscheiding of een overlijden. Je huis verkopen en terughuren kan een oplossing zijn.  Dit concept brengt de volgende voordelen met zich mee:

woning verkopen en terug huren

Wil je je huis verkopen en terughuren? C111 denkt mee!

  • Je kunt in je eigen huis blijven wonen;
  • Er komt direct geld vrij;
  • Geen onderhoudskosten;
  • Geen hypotheeklasten;
  • Geen risico op eventuele waardevermindering van het huis;
  • Geeft ruimte en tijd voor de zoektocht naar een nieuw huis;
  • Geen overhaaste beslissingen.

Denkt u eraan om uw woning te verkopen en wilt u deze gelijk weer terug huren? 
laat hier uw gegevens achter en dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


 

 

Terug huren van woning

Bij verkoop van de woning en het terug huren hiervan zijn twee opties mogelijk; tijdelijk terug huren of terug huren voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van de situatie en de nieuwe eigenaar kan dit worden bepaald. Het terug huren biedt een oplossing voor iedereen die halsoverkop de woning moet verlaten en nog geen vervangende woning heeft gevonden. Op deze manier heeft men rustig de tijd om op zoek ze gaan naar een nieuw onderkomen. Naast de rust die het geeft is het ook erg praktisch, omdat de inboedel niet twee of drie keer verhuisd hoeft te worden. Ook kunnen bijvoorbeeld kinderen het schooljaar afmaken zonder dat er verhuisd hoeft te worden naar een andere woonplaats.

C111 denkt mee

De combinatie verkopen en terug huren is afhankelijk van de persoonlijke situatie, de bouwkundige situatie en de aard. C111 is in staat snel een bod uit te brengen en aan te kopen zonder voorbehoud financiering. Daarnaast onderscheid C111 zich door mee te denken met de verkopende partij. Zo kan er naar een nieuwe woning gezocht worden, maar ook tijdelijk terug gehuurd worden. Deze terug huurconstructie kan voor de gehele woning zijn of zelfs een deel hiervan. Wij van C111 staan altijd open voor een gesprek, het leveren van maatwerk en wanneer gewenst het uitbrengen van een bod.