Projectmanagement

Eigenaar gebruikers
C111 ontwikkelt ook voor eigenaar gebruikers hun huisvesting. Voor BMW motoren, een accountantskantoor Van der Zwet, en vleesverwerkingsbedrijf \van den Berg hebben wij de grond aangekocht, het bouwteam gecontracteerd en de ontwikkeling en uitvoering op ons genomen.

Transformatie
Er is spraken van toenemende leegstand van gebouwen. In Nederland staan talloze gebouwen voor een groot gedeelte leeg. Deze kunnen op korte en lange termijn onder de huidige condities niet meer verhuurd worden. Er is een structurele mismatch tussen vraag en aanbod. C111 heeft al veel objecten getransformeerd naar appartementen, bedrijfsruimten of studentenhuisvesting. Transformatie gaat echter niet vanzelf. Denk aan de eisen van het bouwbesluit, het bestemmingsplan en de financiële haalbaarheid. C111 is creatief en geeft menig gebouw weer een nieuwe functie. Wij zorgen vaak voor de financiering, de huurders en contracten.

Corporaties en institutionele beleggers
Voor en in opdracht van corporaties en institutionele beleggers ontwikkelt C111 gebouwen, wijken en infrastructuur. C111 is de spil in het web en verzorgt het totale ontwikkelproces. Wij hebben o.a. voor Amvest, Ymere, de Alliantie en de Key gewerkt.

Huisvestingsadviseur
Besparen op je huisvestingskosten en energierekening? C111 maakt scenariostudies van je huisvesting. Is de huursom wel marktconform? Is de keuze van huren nog wel verstandig of is kopen ook een mooi alternatief.