Huis verkopen

Huis verkopen op een snelle en zekere manier

Een huis verkopen kan op verschillende manieren. Veel mensen vinden het voor de hand liggen om op zoek te gaan naar de beste of goedkoopste makelaar. Anderen kiezen ervoor hun woning zelf te koop aan te bieden via een goedkope verkoopsite. Voor wie snel en gegarandeerd wil verkopen, is de huizenveiling een alternatief. Maar wat als je snel én zeker én tegen een gegarandeerd goede prijs je huis wilt verkopen? Daarvoor introduceerde C111 een nieuwe methode. Een interessant alternatief voor wie een huis wil verkopen in Amsterdam.

De vraag naar koopwoningen is groot en dat maakt de huidige woningmarkt tot een zogenoemde verkopersmarkt. Toch is het niet gezegd dat een huis verkopen altijd probleemloos gaat. Wat als je snel financiële zekerheid nodig hebt, maar de hoogste bieder een voorbehoud van financiering maakt? Of eerst de uitkomst van een bouwkundig onderzoek wil afwachten? En wat als de woning minder courant is omdat er een huurder achterblijft? Of je er zelf nog een tijdje wilt blijven wonen? Dan is de C111-methode een interessante optie. Wij kunnen u binnen een week een goed bod doen, zonder voorbehoud van financiering. U heeft niet alleen snel zekerheid, maar ook snel de koopsom op uw rekening.

Huis te groot?

‘’Ik denk erover mijn huis te verkopen, want het is zo groot”. Wilt u uw woning snel verkopen op een eerlijke manier dan kan dat bij C111. C111 koopt woningen van mensen voor wie hun huis te groot is geworden. Omdat de kinderen de deur uit zijn. Of omdat de onderhoudslasten niet meer opwegen tegen het woongenot. Desgewenst denken wij mee over het vinden van een passende nieuwe woonruimte. Of misschien kunt u het huis gedeeltelijk blijven bewonen? C111 is creatief in oplossingen en doet een goed bod.

Niet meer traplopen

”Het traplopen lukt niet meer, dus ik overweeg mijn huis te verkopen.” Soms is een huis niet langer geschikt om in te blijven wonen, bijvoorbeeld omdat er fysieke beperkingen komen of zijn. Ook dan is het interessant C111 in te schakelen. Wij kunnen zonder voorbehoud een goed bod op uw huis doen en afspreken dat u er nog een tijdje blijft wonen. Zo kunt u rustig een andere woning zoeken. Of wij helpen u daarbij.

Gedeeltelijk verkopen

‘’Ik heb zelf eigenlijk wel genoeg aan een appartement op de begane grond. Kan ik ook een deel van mijn huis verkopen?” Heeft u er weleens aan gedacht kleiner te gaan wonen in uw eigen huis? C111 kan uw pand ook gedeeltelijk aankopen. Een andere mogelijkheid: wij verbouwen het hele pand en u huurt een mooi gerenoveerd appartement terug.

Verkopen met huurder

‘’Ik wil mijn huis verkopen, maar er is een etage verhuurd.” Niet elke koper zit te wachten op een huurder. Voor C111 hoeft een enkele huurder echter geen probleem te zijn. Wij inventariseren samen met u de situatie en kunnen vaak een goed bod uitbrengen. Ook is er de mogelijkheid om uw huis te verkopen en terug te huren.

De C111-methode

De C111-methode is de nieuwe manier om uw huis te verkopen: snel, zeker en zonder ontbindende voorwaarden.

  • C111 biedt een goede prijs, die direct kan worden betaald
  • U betaalt geen advieskosten
  • Eventueel achterstallig onderhoud is geen probleem
  • U kunt er (tijdelijk) blijven wonen
  • Een gedeeltelijke verkoop is ook mogelijk
  • Ons aanbod geldt ook voor panden die verhuurd zijn

Wij denken creatief met u mee over uw volgende stap. Wilt u hier blijven wonen tot u een andere woning gevonden heeft? Wilt u permanent een deel van het huis blijven bewonen? Heeft u graag dat wij een geschikte woning voor u zoeken? Of wilt u niet NU verkopen maar over een paar maanden? Er zijn mogelijkheden te over. En daarover gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek.

 

Snelle links: