Flyer

Woningen 

C111 koopt, ontwikkelt, verbouwt en beheert panden binnen de Ring van Amsterdam. Deze objecten worden zonder voorbehoud financiering aangekocht. De aankoopsom ligt tussen de 0,5 en 2,5 mio. Het merendeel van deze panden wordt verhuurd aan woongroepen en/of starters op de markt. C111 is dan ook altijd op zoek naar het liefst lege panden. Een enkele huurder is echter geen probleem. Voor een goed object keren wij een aanbrengfee uit van 3% van de koopsom.
Wij hebben reeds diverse woningen en gehele panden aangekocht in Amsterdam. De objecten zijn succesvol gerenoveerd en verhuurd. Ook op dit moment zijn wij bezig met de renovatie van verschillende objecten in Amsterdam. Voor een kijkje in ons portfolio kunt u hier klikken.
“In het verleden hadden wij een driedubbel bovenhuis aangekocht voor onze studerende kinderen en enkele vrienden. Ze zijn inmiddels afgestudeerd en wij wilden uiteindelijk geen belegger blijven. We hebben het object daarom in de verkoop gebracht. C111 heeft op een zakelijk, slagvaardige en plezierige wijze het onroerend goed van ons gekocht. Ze renoveren het professioneel en houden het in eigendom, verhuren en beheren het. Dat geeft ook nog eens een goed gevoel. Een fijne partij om mee samen te werken.”

Quintus Abeln

Verkoper pand Amstelveenseweg


“Tijdens de zoektocht naar een appartement ben ik in de zomer van 2014 in contact gekomen met C111. Op dat moment bleek C111 net bezig te zijn met de renovatie van een appartement in Amsterdam Oost. Na een bezichtiging was de keuze snel gemaakt en heb ik na de renovatie met een stel vrienden het appartement betrokken. Het opstellen van een huurcontract ging soepel en de overeenkomst kon snel gesloten worden. Het appartement is compleet nieuw opgeleverd. De enkele keren dat er toch onverhoopt problemen waren zijn deze snel opgelost door de projectmanager. Na bijna twee jaar hier te wonen kan ik zeggen dat het me erg bevalt.”

Paul van der Sande,

Bewoner van de Ringdijk


“Sinds twee jaar woon ik op de Govert Flinckstraat in de Pijp en hier is C111 de huiseigenaar. Wij kregen de kans om de woning een aantal keer te mogen bezichtigen en wilden er graag wonen. De onderhandelingen gingen zeer voorspoedig en toen ik samen met vijf vrienden de woning betrok, was het zeer netjes gerenoveerd. Ook wanneer er problemen waren, kregen wij snel reactie van de projectmanager en werden deze opgelost. Na twee jaar ga ik de woning verlaten, maar ik wil C111 bedanken dat ik de kans heb gekregen om op zo’n mooie plek te mogen wonen.”

Tim van Schijndel

Bewoner van de Govert Flinckstraat

Bent u geïnteresseerd klik dan hieronder op ‘meld uw woning nu!’

Bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Meld uw woning nu!